alt text
alt text
alt text
alt text

Transport naar Duisburg

Via onze Duitse hub in Duisburg kunnen wij uw B2B / B2C zending naar Duisburg, Moers, Essen, Moers, Mülheim en alle andere plaatsen in Nordrhein Westfalen (NRW) verzorgen. U wilt een pakket, pallet, meubel, machine, container of oversized xxl zending vervoeren naar uw klant in Duisburg. Ongeacht of uw klant in het centrum gevestigd is of buiten de milieuzone, wij bieden de perfecte transport transportservice naar de Duitse eindklant. En uiteraard halen we ook retouren op.

Containertransport via Duisburg haven

U kunt met oog op kostenbesparing uw container vanuit Azië laten arriveren in Duisburg. Vanuit onze Hub in Duisburg verdelen wij de lading voor opslag en transport naar de gewenste locaties. Hiermee bespaart u veel kosten voor binnenlands containertransport van NL naar Duitsland.

Transport naar Duisburg vanuit Duitse hubs

Wij ontvangen uw zending in één van onze Duitse hubs in Nordrhein Westfalen. (Duisburg, Bochum of Bottrop). Vanuit de Duitse hub wordt uw zending door een Duitse chauffeur naar de eindklant vervoerd in bijvoorbeeld Duisburg. Maak kennis met ons Eurohubs network voor:
  • » toegang tot NRW umweltzones zoals Duisburg, Moers, Essen, Moers, Mülheim
  • » ECO oplossingen met ambitieuze elektrificering van de bedrijfswagens
  • » stadslogistiek elektrische bestelbussen
  • » goede toegankelijkheid van onze Duitse hubs in het Ruhrgebied
  • » Duitse chauffeurs kennen de routes in Duisburg perfect
  • » klantcontact in het Duits

Duisburg stadslogistiek voor umweltzone

Wij houden rekening met de milieuvriendelijke umweltzones, de stadslogistiek en communicatie met uw klant in het Duits. Nordrhein Westfalen (NRW) is een dichtbevolkte verstedelijkte metropool volop logistieke uitdagingen die wij veel beter kunnen verzorgen met onze lokale aanpak in de regio. Altijd in de buurt.

Umweltzones in Duitse binnensteden zoals Duisburg zijn het beste bereikbaar via:
  • Stap 1) Transport naar een Duitse hub
  • Stap 2) ECO transport vanuit de Duitse hub naar de klant