Tel. 022 67 51 444

English


  • alt text
  • alt text
  • alt text

Uw transport naar Duitsland

U wilt uw zending onbeschadigd, snel en voordelig leveren aan uw klant in Duitsland. Geen gesmijt met uw waardevolle goederen. Een strak georganiseerde transport in Duitsland met een Nederlandstalige klantenservice die nog gewoon zelf zonder telefoon opneemt voor overleg. Met een tracking systeem om uw transport te kunnen volgen.

Via onze Duitse hubs kunnen wij tal van goederen transporteren naar de eindklant. Van kleine waardevolle pakketjes tot pallets en containers. Wij verzamelen alle vrachten in de Duitse hubs en van daaruit plannen we het vervoer naar de eindklant rekening houdend met:

Uw transport via onze Duitse hub

In 2021 maakten voornamelijk Nederlandse klanten gebruik van onze Duitse hubs voor stadslogistiek. De strenge milieurichtlijnen, grote files en lastig te bereiken klanten in de grote steden zoals Keulen, Düsseldorf, Dortmund en Hamburg worden ineens weer makkelijk bereikbaar. Maar we zien nu meer en meer ook andere transporten onze kant op komen vanwege onze toekomstbestendige logistiek. Klaar voor de toekomst! Transport praktijkvoorbeelden:

Vraag stellen

Transport naar Duitsland

Click op onderstaande link voor meer informatie en prijzen over de regio waar u uw zending wilt versturen:

Offerte aanvraag