alt text
alt text
alt text
alt text

Stadslogistiek in Duitsland

Wij bieden de een fijnmazig transportnetwerk voor stadslogistiek in Duitsland. U wilt uw pakket, pallet of meubel efficient en zorgvuldig afleveren in grote steden zoals Keulen, Duisburg, Hannover, Essen, Düsseldorf, Frankfurt of Hamburg. We hebben voor praktisch iedere locatie (stadscentrum of erbuiten) een Duitse hub in het Bundesland voor transport van uw goederen.

Umweltzones

De Duitse binnenstad wordt steeds lastiger bereikbaar met diesel vrachtwagens. Omwille van CO2 reductie en een schone leefomgeving worden de milieu-eisen van de umweltzones ieder jaar strenger. Bereid u voor op een nieuwe manier van transport naar Duitsland. Plan een afspraak in met onze adviseur voor onze toekomstbestendige logistiek.
  • Stap 1) Transport naar een Duitse hub
  • Stap 2) ECO transport vanuit de Duitse hub naar de klant

Milieuvriendelijke stadslogistiek

De transportsector is volop in beweging. Dit heeft volop impact op de stadslogistiek van de toekomst. Zeker voor pakketjes, pallets en meubels maken wij grote stappen met elektrificering:

Duitse hubs voor de last mile

Nu is het nog niet mogelijk om met elektrische trucks uw zending vanuit Nederland tot aan de eindklant in Duitsland te vervoeren. Om deze reden werken onze klanten samen met onze Duitse hubs.